1. Vrijblijvend advies

Als je een  prijsopgaaf of advies wilt ontvangen voor jouw project kun je dit formulier invullen. Je kunt ons ook altijd bellen via +31(0)348407089 of gewoon een email sturen naar info@vianenonline.nl Wat het ontwerp betreft kunnen we werken met de meeste bestanden. Onze voorkeur gaat uit naar een hoge resolutie Jpeg of een vectoren bestand.

Heb je nog geen ontwerp?  Geen probleem, we kunnen je hierbij altijd vrijblijvend bij helpen.

Wij sturen je dan zo snel mogelijk een vrijblijvend voorstel.

 

 

  1. Afspraken maken

Als je akkoord bent met ons voorstel sturen we je een bevestiging met daarin de omschrijving van het product, de totale kosten, deadlines enzovoort.  Ook de contact- en factuurgegevens worden hierin vastgelegd. Graag ontvangen daarom een afleveradres en telefoonnummer van je

 

  1. Start van het project

We sturen altijd een werktekening ter controle. Op deze manier ben je verzekerd van een gewenst eindresultaat

De tekening kan net zo vaak aangepast worden tot het volledig naar je zin is. Referentiesamples zijn ook beschikbaar, we laten niks aan het toeval over.

 

  1. Aan het werk

Als de tekeningen zijn goedgekeurd begint de productie. De levertijd is afhankelijk van het artikel, maar als een deadline is toegezegd houden we ons hieraan. We sturen nu ook de factuur met een handige betaallink, de factuur kan betaald worden nadat de tekeningen en eventuele samples zijn goedgekeurd.

 

  1. Afronding en verzending

Wanneer de items klaar zijn voor verzending ontvang je een trackingnummer van de zending. Als je de spullen liever komt ophalen is dat geen probleem. We bellen als de zending klaar staat.