Emblemen maken met Manomay
Een embleem is perfect voor het maken van logo’s die op kleding of textiel zijn te bevestigen middels een zelfklevende lijmlaag of door het vast te naaien. Emblemen maken met Manomay is een fluitje van een cent, wij bieden onze klanten diverse mogelijkheden. Naast het borduurembleem, dat een robuuste uitstraling heeft, kunnen we de emblemen ook weven. Een geweven embleem heeft een dunnere draad waardoor meer kleine details naar voren komen. Wil je echt een gedetailleerd embleem laten maken? Kies dan voor een bedrukt embleem. Minimale afname is 25 stuks voor emblemen maken. Manomay is u graag van dienst bij emblemen ontwerpen.

Emblemen kopen
Een embleem maken met eigen ontwerp is een originele manier om te laten zien dat je iets gemeenschappelijks hebt. U kunt bijvoorbeeld emblemen laten maken met het logo van uw sportclub of emblemen voor op kleding van uw blaaskapel, zodat u met carnaval als gezelschap herkenbaar voor de dag komt. Simpelweg na levering door Manomay de emblemen strijken op uw kleding of textiel en de klus is geklaard. Emblemen kopen via Manomay betekent dat na een vliegensvlugge offerte ook de daadwerkelijke levering snel in huis is. De levertijd is ongeveer 3 weken. Spoedleveringen zijn mogelijk (neem contact op!).

Kwaliteit, laagste prijs, snelle levertijd
Manomay is de specialist in promotionele artikelen. Door onze uitgebreide kennis van onder andere buttons, sleutelhangers, pins en emblemen leveren wij onze artikelen met succes aan particulieren, sportclubs, verenigingen en bedrijven. We onderscheiden ons met hoogstaande kwaliteit, de laagste prijs en snelle levertijden. Daar staan we voor!