Badges laten maken

Custom badge voor scouting, politie, verenigingen en bedrijven

Een mooie badge of insigne laat zien waar u voor staat, wat u leuk vindt, of wat u heeft bereikt. Het is de weerspiegeling van een identiteit van een persoon of organisatie.

Vertel nu uw verhaal met custom made badges van uw eigen ontwerp.

Wanneer u badges laat maken staat de kwaliteit altijd voorop. Daarom maken we gebruik van slimme productieprocessen, waardoor we uitsluitend sterke insignes creëren die extra lang meegaan.

We focussen op slechts een paar productsoorten. Zo produceren we badges met een eigen unieke machine die perfect is afgesteld. En met een levertijd van 2 tot 3 weken zijn we ook een van de snelste aanbieders. Heeft u een spoedaanvraag? Bel dan direct onze specialisten.

Voordelen Vianen Trading Patches

 • Laagste prijsgarantie in Nederland en België
 • Sterke materialen of bedrukking (ongeëvenaarde kennis)
 • Afname vanaf 25 stuks
 • Specialist sinds 2003
 • Binnen 2 tot 3 weken geleverd (spoedlevering optioneel)

Een badge voor het slimste productieproces

Militaire patches, insignes voor de scouting en emblemen voor marketingdoeleinden. De boodschap wordt pas echt overtuigend wanneer de badge ook overtuigend is.

Vandaar dat we bij Vianen Trading maar 6 productsoorten verkopen, zodat we de mogelijkheid hebben om te focussen op de hoogste kwaliteit. Garen van onze badges komen niet zomaar los en de kwaliteit van de kleuren blijft ook top. Wilt u de badges strijken?  Door de sterke zelfklevende lijmlaag blijven onze badges ook perfect gehecht aan andere textielproducten.

Alle 6 productsoorten hebben een eigen unieke machine die perfect zijn afgesteld voor het product. Enkel de hoogste kwaliteit badges verlaten onze deuren. En u krijgt een badge die de tand des tijds doorstaat.

Snelle levertijd, zonder compromissen (ook spoed)

Flexibiliteit betekent dat iemand zich kan aanpassen wanneer de situatie verandert. En toch hebben de meeste bedrijven die promotionele artikelen verkopen maar 1 fabriek (meestal in China) waar alles wordt geproduceerd. Dit maakt ze erg onbetrouwbaar.

Bij Vianen produceren we onze badges in meerdere fabrieken in Europa en Azië, zodat we niet afhankelijk zijn van 1 regio.

Zeker in tijden van lockdowns heeft onze strategie zich extra bewezen. Maar ook feesten of evenementen zoals Chinees Nieuwjaar, carnaval, of een WK beïnvloeden onze levertijd niet.

Welk badge laat u maken?

Met 5 verschillende soorten badges hebben we voor iedere situatie een topproduct. Welke badge past het beste bij u?

Geborduurde badge

Het design van een geborduurde badge wordt zoals de naam doet vermoeden op een stevig stuk stof geborduurd. De combinatie van garen en het stuk stof maken het geheel iets grover en minder gedetailleerd dan een geweven patch. Het is een mooi product voor een design dat niet te veel lijnen en kleuren heeft.

Geweven badge

Heeft u een patch nodig die extra gedetailleerd is? De structuur van geweven badges zijn zelfs geschikt voor afbeeldingen met heel veel kleine lijntjes en andere details. De geweven badge wordt gemaakt door dunne garen verticaal en horizontaal met elkaar te weven, waardoor er dus een stuk stof ontstaat. Hierdoor oogt het extra verfijnd.

Bedrukte badge (full colour)

Laat full colour foto’s printen op een sterke badge. Er is geen beperking in kleurgebruik. Zelfs kleurverlopen en schaduweffecten zijn hier mogelijk.  De zelfklevende lijmlaag gaat plakken bij verhitting. Ga je de badge niet strijken? Dan is de lijmlaag een extra versteviging voor uw badge.

Badstof badge

Met badges gemaakt van een zacht badstofmateriaal valt u extra op. Ze worden ook wel chenille badges of varsity emblemen genoemd. Wilt u extra details op uw badge? Combineer dan badstof met geborduurde elementen.

Rubber badge (PVC)

De rubber of PVC badge wordt steeds populairder. Door het reliëf op de badge creëert u extra details. Zo is het mogelijk om er zowel een 2D als 3D embleem van te maken. De rubberen badge wordt standaard afgewerkt met een naaigoot.

Specials: vilt, handgemaakt, sleutelhanger en imitatie leder

Wilt u toch een badge van materialen die iets minder vaak voorkomen? Kies dan voor een badge gemaakt van vilt of imitatieleder. Het is ook mogelijk om van een badge een sleutelhanger te maken. En als u echt iets unieks wilt, zorgen we met handgemaakte badges voor een ambachtelijke touch.

Veilige transport met plastic of papieren verpakkingen

Tijdens transport schuiven goederen, dozen of transportmaterialen langs elkaar. Sterke verpakkingen zijn dus zeker geen overbodige luxe als het aankomt op het behouden van de kwaliteit van de custom badges.

Alle badges van Vianen Trading worden stuk voor stuk met de hand verpakt. Dit doen we in sterk plastic of duurzaam papier. Voor beide mogelijkheden rekenen we geen meerprijs. U geeft uw voorkeur aan, wij pakken het netjes in.

Iedereen wil toch een groene badge?

Groene badges voor hotels, groene stickers voor auto’s en groene emblemen voor boa’s. De kleur groen is op het gebied van badges en emblemen in de meeste gevallen zeer positief.

Bij Vianen Trading doen we er alles aan om onze badges ook groen te maken. Duurzame oplossingen voor onze producten, collega’s en onze klanten.

Vandaar dat we onderstaande punten continu controleren:

 • Géén kinderarbeid
 • Veilige werkomstandigheden (zoals handschoenen voor werknemers)
 • Goede arbeidsomstandigheden voor de regio
 • Mogelijkheden tot plasticloos laten verpakken van producten
 • Milieuvriendelijke verzending (vaak met de trein)
 • BPA-vrije producten
 • Inzetten van hergebruikte dozen

Al onze producten zijn duurzaam en ecologisch verantwoord geproduceerd. Het is ook mogelijk om testrapporten aan te vragen voor onze op maat gemaakte badges. Deze service bieden we aan voor al onze producten.