[fusion_widget_area name="avada-custom-sidebar-usp"][/fusion_widget_area]

Badge bedrukken of borduren met een eigen ontwerp

Een badge bedrukken met een eigen ontwerp is dé manier om te identificeren waar je samen voor staat. Vianen Trading levert topkwaliteit met machines die speciaal zijn ingericht om hoge kwaliteit te leveren. Wij creëren een badge met bedrijfslogo of een andere afbeelding die duidelijk verschillen van vergelijkbare producten. Dat is niet alleen sjiek maar ook handig. Een badge laten borduren voor neutrale bedrijfskleding maakt dat je toch herkenbaar bent. Tot onze klanten behoren onder andere scouting afdelingen en beveiligers die graag van deze functionaliteit gebruik maken. Een badge ontwerpen doe je helemaal zelf, wij zorgen dat jouw ontwerp echt tot leven komt in een product om trots op te zijn.

Badge bedrukken en snel geleverd

Of je nu kiest voor een badge bedrukken of een badge laten borduren, wij leveren hoge kwaliteit en garanderen een snelle levering. Een ontwerp kan je opsturen naar info@vianensport.nl of neem contact op met onze verkoopafdeling via 0348-407089 als je vragen hebt. We kunnen alle vormen en formaten in principe zonder limiet en volgens jouw ontwerp blijven leveren. Is je bestelde hoeveelheid op, dan plaats je gewoon een nieuwe bestelling. Dat kan van pas komen voor die jaarlijkse beurs waarop jouw medewerkers aanwezig zijn. De badge brengen ze gewoon aan op hun kleding en daarmee staan ze voor de gezamenlijke identiteit.

Badges bestellen via Vianen Trading

Een badge maken is een vak apart en Vianen Trading is daarin gespecialiseerd. We weten daarom dat er ook onzekerheid kan bestaan over het eindproduct. Dat is niet nodig. Wij sturen altijd eerst een werktekening ter controle zodat je zeker weet waar je ja tegen zegt. Indien gewenst sturen we ook graag enkele samples van ons werk naar je op, zodat je een indruk krijgt van de kwaliteit. Neem geen genoegen met een standaard product, maar kies voor iets dat alleen jij hebt. Een badge met logo of een afbeelding die onderstreept waar je voor staat.

Titel

Go to Top