Goedkoop buttons laten maken

Heldere kleuren op sterke custom buttons

Buttons bieden een goedkope manier om op te vallen met uw boodschap. Denk aan een vrijgezellenfeest, evenement of marketingstrategie voor uw merk of product.

Laat custom buttons maken van uw eigen logo of ontwerp.

Vianen Trading biedt kwalitatief sterke buttons met heldere kleuren. Door de professionele bedrukking blijven de kleuren ook na gebruik goed behouden. Met button kaarten, button met lampjes, vier specials, en standaard buttons hebben we voor iedereen een opvallend artikel.

Een custom button bestelt u al vanaf €0,17 per stuk inclusief bedrukking. U ontvangt de buttons binnen 1 week na akkoord op een gratis digitale drukproef.

4 productsoorten en 15 varianten voor een onuitwisbare indruk

In ons assortiment vindt u 10 buttonsoorten die het verschil maken. En de meeste buttons zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. We verdelen onze buttons in onderstaande 4 categorieën.

1. De gouden standaard

De standaard buttons hebben de typische vormen zoals we die kennen. Standaard buttons zijn de meest populaire en herkenbare buttons. Sterk, duurzaam, en voorzien van heldere kleuren is bij Vianen de norm. De buttons zijn verder in verschillende vormen te bestellen, namelijk rond, vierkant, schild. Ster, driehoek, hart, zeshoek, achthoek en ovaal. Daarnaast krijgt u altijd gratis advies bij het ontwerpen van uw button, als bij het maken van de keuze voor het type button.

2. The time has come to … Push the button

Laat uw boodschap letterlijk oplichten en laat een onuitwisbare indruk achter met buttons met LED lampjes. In de avond of in donkere ruimtes geeft dit een extra gaaf effect. Het is mogelijk om meerdere lampjes in de button te plaatsen. De lampjes hebben 3 verschillende standen. Met een simpele druk op de knop wordt uw button prachtig verlicht. Het is aan u om te vertellen waar u de lampjes wil plaatsen. Dit is namelijk vrij te bepalen

3. Een button met een extra boodschap

Een button kaart wordt steeds populairder. We zien ze terug op verjaardagskaarten, kaarten voor het promoten van concerten of artiesten, op buttonkaarten in pretparken, maar ook als exclusives van games. Met button kaarten heeft u meer ruimte om een boodschap te laten overtuigen , maar ook om meerdere buttons samen te presenteren.

4. Specials: net even iets anders

We hebben 4 button specials die net iets exclusiever zijn. Denk hierbij aan button sleutelhangers, buttons met een spiegel aan de achterkant, button bieropeners, en buttons met een fotostandaard.

‘Long Live the Button’

Volgens sommige historici werd de eerste button al gemaakt in 1789, voor de volgers van George Washington. De aanhangers droegen tijdens zijn beëdiging een button met daarop de tekst ‘Long Live the President’.

Meer dan 230 jaar later is de button populairder dan ooit. We zien ze terug op tassen, petten, shirts en kaarten. Ze zijn ook extreem populair bij pretparken en tijdens concerten.

De button heeft na al die jaren nooit aan kracht ingeboet. De boodschap van een button valt namelijk altijd op. Of het nu politiek, fandom, herkenbaarheid, of ideologisch is.

Een sterke boodschap vraagt om een sterke custom button

Een uniek design op een button valt direct op. Het laat meteen zien waar u voor staat of bij hoort. En de boodschap komt zelfs nog beter over wanneer uw design ook goed te zien is.

De buttons van Vianen Trading zijn daarom sterk en hebben mooie heldere kleuren. Onze professionele printtechnologie zorgt voor extreem heldere en levendige kleuren. Uw  boodschap springt er echt uit.

We gebruiken unieke machines, waarmee we alleen buttons maken. Iedere productsoort heeft bij ons een aparte machine die we perfect afstellen voor het beste resultaat. Hierdoor blijven de kleuren ook over langere tijd goed behouden.

Gratis advies: samen komen we tot de perfecte button

Een button ontwerpen is niet makkelijk. Zeker niet als u dit voor het eerst doet, of wanneer het ontwerp nog nooit eerder is gebruikt voor het maken van promotionele artikelen.

Onze specialisten geven u graag gratis advies, zodat u zeker weet dat uw button het verschil gaat maken. Ze helpen u bijvoorbeeld bij:

  • Of uw project duidelijk te zien is op een button
  • Hoe u het beste uw project kunt opslaan (bijvoorbeeld een Jpeg, of een vectorbestand)
  • Welke button het beste past bij uw project en doel

Daarnaast krijgt u altijd eerst een gratis digitale drukproef. Zo weet u precies hoe uw unieke button eruitziet. Nog niet tevreden? Geen enkel probleem. Vertel ons uw bevindingen en we passen het direct voor u aan. Pas na akkoord gaan wij over tot productie.

Betrouwbare leveringstijden door onze flexibele strategie

Bij Vianen Trading hanteren we voor buttons een levertijd tussen de 1 en 3 weken. De standaard button wordt zelfs altijd binnen 1 week geleverd. Vertragingen komen haast nooit voor, waardoor onze levertijd zo goed als gegarandeerd is.

De betrouwbare levertijd heeft alles te maken met onze flexibele logistiek. Met meerdere fabrieken in Europe en Azië worden we niet beïnvloed door regionale logistieke problemen.

Chinees nieuwjaar, een WK voetbal, of een nationaal feest hebben geen invloed op onze levertijden.

Ook buttons hebben een groene basis

Met zowel simpele als grote ingrepen maken we onze buttons en andere artikelen steeds duurzamer. We denken aan onze collega’s, het milieu en uiteraard de kwaliteit van ons product.

Zo vindt u bij onze Europese en Aziatische fabrieken:

  • Géén kinderarbeid
  • Veilige werkomstandigheden (zoals handschoenen voor werknemers)
  • Goede regionale arbeidsomstandigheden
  • Mogelijkheden tot plasticloos laten verpakken van producten
  • Milieuvriendelijke verzendingen (vaak met de trein)
  • BPA-vrije producten
  • Hergebruikte dozen voor logistieke doeleinden

Al onze buttons zijn duurzaam en ecologisch verantwoord geproduceerd. Het is ook mogelijk om testrapporten aan te vragen voor al onze op maat gemaakte artikelen.

Met spoed een custom butten bestellen

Soms komt het voor dat een button al binnen enkele dagen geleverd moet worden, hetgeen natuurlijk langer is dan de standaard levertijd van 1 week.

In de meeste gevallen biedt ons team van specialisten dan de mogelijkheid om ook spoedklussen uit te voeren. Binnen 3 dagen staan uw unieke buttons voor uw deur.

Heeft u een spoedopdracht? Bel dan naar +31(0)348 – 407089 voor meer informatie.