Uniek Embleem Laten Maken

Val op met uw bedrijf, evenement, club of (carnavals)vereniging

Een uniek design voor een embleem valt direct op. Hetzelfde geldt voor de kwaliteit van een embleem. Hoe hoger de kwaliteit, des te meer uw boodschap overkomt.

Laat nu unieke emblemen maken van uw eigen logo of ontwerp.

Bij Vianen maken we nieuwe emblemen in een eigen unieke machine die perfect is afgesteld. Wij verkopen geen tientallen productsoorten. Met 6 hoofdproducten behouden we onze expertise, investeren we in kwaliteit en service, en profiteert u van de laagste prijs.

En met een gegarandeerde levertijd van 2 tot 3 zijn we ook een van de snelste leveranciers. Heeft u een spoedaanvraag? Bel dan onze specialisten. Zij vertellen u direct onze mogelijkheden.

Voordelen Vianen Trading Emblemen

 • Laagste prijsgarantie in Nederland en België
 • Sterke materialen en bedrukking
 • Ook industrieel te wassen
 • Afname vanaf 25 stuks
 • Binnen 2 tot 3 weken geleverd
 • Spoedlevering optioneel
 • Specialist sinds 2003

Sterke garen en indrukwekkende kleuren

Patches, badges en emblemen. Hoe u ze ook noemt, het belangrijkste is en blijft de kwaliteit van het product. Sterke emblemen hebben namelijk de volgende voordelen:

 1. Duurzaam:
  sterke garen gaan langer mee en behouden hun uitstraling
 2. Professionele uitstraling:
  essentieel voor bedrijven en organisaties
 3. Strak design:
  val op met de fijnste details van uw ontwerp of logo
 4. Comfort:
  makkelijker te hechten en lekkerder om te dragen
 5. Indrukwekkende kleuren:
  kwaliteitsgaren vallen sneller op door levendige kleuren

Garen van onze emblemen komen niet zomaar los en de kwaliteit van de kleuren blijft ook hoog. Bij het strijken van de badges zorgt de sterke zelfklevende lijmlaag voor een perfecte hechting. Uiteraard zijn er ook andere hechtingsmogelijkheden. In dat geval dient de lijmlaag als extra versteviging van het embleem.

We maken vaak emblemen voor carnavalsverenigingen, de scouting, clubs, overheidsinstanties, en bedrijven. Allemaal willen ze de kwaliteit van de badge behouden.

Onze emblemen zijn daarom ook industrieel te wassen. Met het industrieel wassen van onze emblemen profiteert u van de volgende voordelen: minimale krimp, behoud van kleur en minder slijtage.

Meerdere fabrieken voor een betrouwbare levertijd

De meeste bedrijven die promotionele artikelen verkopen hebben maar één fabriek (meestal in China) waar alles wordt geproduceerd. Hier kopen ze vaak tientallen tot honderden promotionele artikelen in.

Bij Vianen Trading produceren we onze emblemen daarom in fabrieken in zowel Europa als Azië, zodat we niet afhankelijk zijn van 1 regio.

Logistieke problemen worden vaak veroorzaakt door lockdowns, grote feesten en evenementen, of problemen bij trein, vaar- of vluchtroutes. Met meerdere fabrieken in meerdere regio’s zijn we erg flexibel, zodat we tijdens logistieke uitdagingen alsnog op tijd uw emblemen leveren.

Welk embleem laat u maken?

Emblemen komen in verschillende soorten en maten. Welk type embleem past het beste bij u?

Borduurembleem

Bij dit product worden garen op een stevig stuk stof geborduurd. Een borduurembleem is hierdoor iets grover en minder gedetailleerd dan een geweven embleem, al is dat ook juist de charme van dit product. Het werkt perfect bij designs die niet te veel lijnen en kleuren hebben.

Geweven embleem

Geweven emblemen hebben fijne gedetailleerde lijnen en een zachte textuur. Ideaal voor complexe logo’s met veel details. De geweven emblemen worden gecreëerd door dunne garen verticaal en horizontaal met elkaar te weven, waardoor er een sterk stuk stof ontstaat.

Bedrukte embleem (full colour)

Op sterke bedrukte emblemen is het mogelijk om levendige full colour afbeeldingen te laten printen. Zelfs kleurverlopen en schaduweffecten zijn geen enkel probleem.  De zelfklevende lijmlaag gaat plakken bij verhitting.

Badstof embleem

Een luxueuze keuze met een pluizige textuur. Geweldig voor een premium uitstraling op bijvoorbeeld jassen, tassen of marketingobjecten. Badstof emblemen worden ook wel chenille badges of varsity emblemen genoemd. Combineer badstof met geborduurde elementen voor extra details.

Rubber embleem (PVC)

De rubber of PVC emblemen worden steeds populairder. Dit komt onder andere door de duurzaamheid, extra waterbestendigheid, en het reliëf wat voor nog meer details zorgt.

Zo is het mogelijk om er zowel een 2D als 3D embleem van te maken. Het rubberen embleem is ook ideaal voor outdoor toepassingen.

Specials: vilt, handgemaakt, sleutelhanger en imitatie leder

Vindt u een embleem gemaakt van vilt of imitatieleder mooier voor uw situatie? Of past een sleutelhanger of handgemaakt idee beter bij uw plan? Geen enkel probleem. Informeer dan bij onze specialisten naar alle mogelijkheden. Zij helpen u verder bij het creëren van uw ideale embleem.

Sterke verpakkingen behouden de kwaliteit van uw embleem

Tijdens transport kan er van alles gebeuren dat de kwaliteit van uw embleem verslechtert. Sterke verpakkingen zijn dus van belang tijdens het transport naar uw huis, vereniging, of bedrijfspand.

Alle badges van Vianen Trading worden stuk voor stuk met de hand verpakt. Dit doen we in sterk plastic of duurzaam papier. Geef tijdens uw aanvraag of contact met onze specialisten uw voorkeur aan. Voor geen van beide opties rekenen we een meerprijs.

Eerlijke emblemen voor het milieu, onze collega’s en voor u

De kwaliteit van ons product is erg belangrijk, al mag dit natuurlijk niet ten koste gaan van onze collega’s en het milieu. We letten daarom ook altijd op de werkomstandigheden, de materialen en ons logistieke proces.

Onderstaande punten worden continu gecontroleerd:

 • Géén kinderarbeid
 • Veilige werkomstandigheden (zoals handschoenen voor werknemers)
 • Goede arbeidsomstandigheden voor de regio
 • Mogelijkheden tot plasticloos laten verpakken van producten
 • Milieuvriendelijke verzending (vaak met de trein)
 • BPA-vrije producten
 • Inzetten van hergebruikte dozen

Al onze producten zijn duurzaam en ecologisch verantwoord geproduceerd. Het is ook mogelijk om testrapporten aan te vragen voor onze op maat gemaakte emblemen. Deze service bieden we aan voor al onze producten.