Laagste prijs
Snel geleverd
Spoedlevering
Gratis drukproef
Op maat gemaakt

Mobiele telefoon accessoires laten maken

Er zijn meer mensen in de wereld met een telefoon dan dat er mensen zijn met een eigen tandenborstel. De gemiddelde telefoonbezitter kijkt 110 keer per dag op zijn telefoon.
Daarom is de mobiele telefoon een ideaal medium om je reclameboodschap te communiceren. .

Wij maken telefoon accessoires van hoge kwaliteit met daarop uw eigen ontwerp.

Vianen Trading heeft een groot assortiment customizable telefoon items. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor diverse hoesjes, telefoongrepen, telefoonhouder standaards en mobiele kaarthouders.

Het voordeel van Mobiele telefoon accessoires laten maken door Vianen Trading

Unieke items met uw eigen ontwerp
Hoogwaardige kwaliteit
Gegarandeerd een snelle levertijd
Goedkoopste in Nederland en België

 

Kleine en grote oplages

Het laten maken van de diverse items is al mogelijk vanaf 50 stuks.

Grote aantallen zijn geen probleem en bovendien een stuk voordeliger. De prijs per stuk is bij 500 of 1000 stuks substantieel lager dan bij 50 stuks. Er zit geen maximum aan het aantal te bestellen buttons.

U levert artwork, wij maken de items

Voordat we beginnen, vragen we om uw unieke artwork. Bestanden kunnen digitaal of per post aangeleverd worden. Het liefst ontvangen we een hoge resolutie Jpeg of illustrator vectoren bestand. Per post is het mogelijk om bijvoorbeeld een geboortekaartje of foto opsturen die wij dan voor u inscannen. Na het inscannen is het mogelijk om de afbeelding op een button te laten bedrukken.

Voor aanvang van de productie sturen we een digitaal sample of werktekening ter controle. Blij met het voorbeeld? Dan starten we meteen de productie.

Spoedbestelling nodig?

Informeer ons dan even naar de mogelijkheden. In de meeste gevallen is het mogelijk om een spoedklus binnen 3 dagen op te leveren. Stel hier uw vraag of bel naar +31(0)348 – 407089 voor meer informatie.

Bezorgen in Nederland en België

We bezorgen zowel in Nederland als België onze betaalbare premium buttons. De bezorgtijd bedraagt 1 tot 2 weken na goedkeuring van ons artwork. De standaard verzendmethode wordt uitgevoerd door UPS. De verzendkosten bedragen 7,50 euro binnen Nederland en 10,50 euro voor een verzending naar België.

Bestel nu uw unieke Mobiele telefoon accessoires

Het bestellen van Mobiele telefoon accessoires is zeer eenvoudig. Op een van de pagina’s vraagt u een offerte aan en levert u ons uw unieke artwork.

Vervolgens komen wij met een digitaal voorbeeld. Tevreden over uw digitale sample? Dan produceren we meteen uw op maat gemaakte buttons en heeft u ze binnen twee weken in huis.

Hulp nodig bij het maken van een goede keuze? Stel hier uw vraag of bel naar +31(0)348 – 407089 voor meer informatie.

Titel

Go to Top