Patches laten maken

Custom geborduurde, PVC, Valcro en Airsoft patches

Patches zijn een eeuwenoud middel om met trots te laten zien waar je voor staat of wat je hebt bereikt. Ze zijn uw visuele identiteit, maar dan op een sterk stuk textiel.

Laat nu zelf custom patches maken van uw eigen ontwerp.

Door onze focus op 6 productcategorieën, garanderen we altijd de beste kwaliteit voor een onevenaarbare prijs. Eén machine voor één specifiek product, garandeert dat de afstellingen optimaal zijn afgestemd. Dit geldt ook voor onze patches.

Met meerdere fabrieken in zowel Europa als Azië, garanderen we ook een snelle levertijd van 2 tot 3 weken. Spoedlevering optioneel.

Voordelen Vianen Trading Patches

 • Laagste prijsgarantie in Nederland en België
 • Sterke materialen of bedrukking (ongeëvenaarde kennis)
 • Afname vanaf 25 stuks
 • Specialist sinds 2003
 • Binnen 2 tot 3 weken geleverd (spoedlevering optioneel)

Slim productieproces maakt onze patch bijzonder

Militaire patches, insignes van de scouting, reclames van bedrijven, en badges van verenigingen. Ze vertellen allemaal een boodschap. De kwaliteit van een patch helpt bij het verduidelijken van uw boodschap.

Sterke patches behouden namelijk erg goed hun design. Garen komen niet zomaar los, de intensiteit van de kleuren blijft top, en tijdens het verhitten of strijken van emblemen zorgt de zelfklevende lijmlaag ook voor een supersterke hechting.

De kwaliteit van de patches blijft altijd het belangrijkste onderdeel van onze service. Door slimme productieprocessen creëren we uitsluitend sterke patches die extra lang meegaan.

Een belangrijk onderdeel van ons proces, is de focus op slechts 6 productcategorieën. Hierdoor weten we alles over patches. De kennis over patches gebruiken we tijdens de productie. Alle productsoorten hebben een eigen unieke machine die perfect zijn afgesteld voor het product. Zo maken we altijd de perfecte patch voor u.

Logistieke zekerheid ongeacht de tijd

Een snelle en vooral betrouwbare levertijd is bij de meeste leveranciers van promotie artikelen geen zekerheid. Ze hebben vaak maar 1 bedrijf waar ze alle producten inkopen. Hier kopen ze dan ook vaak nog eens tientallen verschillende soorten promotionele artikelen.

Bij Vianen hanteren we flexibele logistieke oplossingen, zodat we altijd op tijd patches en andere artikelen leveren. En met meerdere fabrieken in Europa en Azië, zijn we niet afhankelijk van maar 1 regio.

Is het Chinees nieuwjaar in Azië of juist carnaval in Europa? Dan zorgen we dat de productie omhoog gaat in de regio waar het rustiger is. Zeker in tijden van lockdowns heeft onze strategie zich extra bewezen.

Welk type patch laat u maken?

We hebben vijf unieke soorten patches. Welke patch maakt uw boodschap duidelijk?

Geborduurde patch

De robuuste geborduurde patch kan in iedere gewenste vorm worden gemaakt. Designs worden op een stevige stof geborduurd, waardoor het iets grover is dan een geweven patch. De grove structuur is perfect voor designs van logo’s, letters, motorclubs en reclames met simpele lijnen.

Geweven patch

Heeft u een patch nodig die extra gedetailleerd is? De super fijne structuur van geweven patches zijn zelfs geschikt voor gedetailleerde afbeeldingen. Deze patch wordt gemaakt door dunne garen verticaal en horizontaal met elkaar te weven, waardoor er dus een stuk stof ontstaat. Dit is perfect voor logo’s en boodschappen met extra details en het oogt ook nog eens luxueus. De randen van het embleem worden afgewerkt met een omgestikte rand.

Bedrukte patch

Met een bedrukte patch is het mogelijk om simpele afbeeldingen tot full colour foto’s te laten printen op een patch. Er is geen beperking in kleurgebruik. Zelfs kleurverlopen en schaduweffecten zijn hier mogelijk.

Badstof patch

De badstof batch is extra opvallend. Het zachte badstofmateriaal heeft een eigen karakteristieke uitstraling en is een beetje vergelijkbaar met een heerlijke zachte handdoek. Ze worden ook wel chenille badges of varsity emblemen genoemd.

Rubber patch (PVC)

Bovenstaande patches zijn al jarenlang populair, maar de rubberen patch is enorm in opkomst. Het heeft namelijk enkele grote voordelen ten opzichte van de overige patches. De patch wordt gemaakt van PVC, waardoor er extra details naar voren komen door het reliëf. Zo is het mogelijk om er zowel een 2D als 3D embleem van te maken. De rubber of PVC patch wordt standaard afgewerkt met een naaigoot

Plastic of papieren verpakkingen voor alle patches

Tijdens transport hebben we altijd te maken met trillingen of dozen die tegen elkaar stoten, waardoor patches langs elkaar heen bewegen. Vandaar dat sterke verpakkingen een must zijn voor de kwaliteit van de patches.

Alle patches van Vianen Trading worden stuk voor stuk met de hand verpakt in sterk plastic of duurzaam papier. Er geldt geen meerprijs voor een van de twee opties, dus u heeft altijd de mogelijkheid om uw voorkeur aan te geven.

Voortborduren op eerlijke omstandigheden

De kwaliteit van ons bedrijf gaat veel verder dan de producten die we verkopen. We denken ook aan onze collega’s die de artikelen maken, en de materialen die we tijdens het productieproces gebruiken.

Continue controles worden daarom uitgevoerd voor onderstaande punten:

 • Géén kinderarbeid
 • Veilige werkomstandigheden (zoals handschoenen voor werknemers)
 • Goede arbeidsomstandigheden voor de regio
 • Mogelijkheden tot plasticloos laten verpakken van producten
 • Milieuvriendelijke verzending (vaak met de trein)
 • BPA-vrije producten
 • Inzetten van hergebruikte dozen

Al onze producten zijn duurzaam en ecologisch verantwoord geproduceerd. Het is ook mogelijk om testrapporten aan te vragen voor onze patches. Deze service bieden we aan voor al onze producten.