Laagste prijs
Snel geleverd
Spoedlevering
Gratis drukproef
Op maat gemaakt

Patches kopen met een eigen ontwerp

Patches zijn al een eeuwenoud middel om met trots en stijl te laten zien waar je voor staat of wat je hebt bereikt. Reeds in de Romeinse tijd was het een middel om duidelijk te maken van welke rang en stand je was. Tot in de 21e eeuw blijven patches populair. Vandaag de dag kan je er alles op zetten. Wil je patches kopen met een eigen ontwerp, dan kan Vianen Trading dat voor je verzorgen. Met een eigen ontwerp kan je bijvoorbeeld als vereniging of club laten zien waar je samen voor staat. Denk aan de scouting, op scholen of voor de viering van het carnavalsfeest.

Patches kopen die uniek zijn

Vianen Trading levert aantoonbaar de goedkoopste promotionele artikelen in heel Nederland en België. De producten die we voor je maken, beginnen met jouw eigen inbreng. Wil je patches kopen die van hoge kwaliteit zijn en snel geleverd worden? Stuur dan vandaag nog je ontwerp naar info@vianenonline.nl of neem contact op met onze verkoopafdeling via 0348-407089 als je vragen hebt. We kunnen in principe zonder limiet jouw ontwerp blijven leveren. Is je bestelde hoeveelheid op, dan plaats je gewoon een nieuwe bestelling.

Patches kopen waar je blij mee bent

Onze topkwaliteit garanderen wij omdat de machines waarmee we werken geen andere functies hebben. Eén machine voor één specifiek product garandeert dat de afstellingen optimaal zijn afgestemd om de patches perfect te maken. Je ziet het kwaliteitsverschil met massaproductie direct. Om helemaal zeker te zijn dat je bestelling naar wens is, leveren we met plezier een werktekening ter goedkeuring aan. Indien gewenst kunnen we referentiesamples opsturen. Op die manier krijg je een goede indruk van wat Vianen Trading voor je kan creëren.

Titel

Go to Top