Pins Laten Maken

Sterke Speldjes Vertellen Uw Verhaal

Een speciale pin beschrijft een boodschap over uw merk, vereniging, prestatie of eigen identiteit. Iets om trots op te zijn.

Laat pins maken door echte specialisten en zie uw creatie tot leven komen.

Bij Vianen focussen we ons op zes hoofdproducten, waardoor onze expertise verder reikt dan de concurrent. Met onze kennis over pins, het productieproces en de logistiek, creëren we kwaliteit speldjes tegen de laagste prijs.

Alle pins zijn vanaf 50 stuks te bestellen en worden binnen 2 tot 3 weken bezorgd (spoedlevering optioneel). Onze pins worden altijd op tijd geleverd.

Voordelen Vianen Trading Pins

 • Laagste prijsgarantie in Nederland en België
 • Ongeëvenaarde kennis | Focus op 6 producten
 • Afname vanaf 50 stuks
 • Specialist sinds 2003
 • Binnen 2 tot 3 weken geleverd

Welke pin laat u maken?

Uw eigen ontwerp wordt uiteindelijk gevormd tot een van de zes pinsoorten. Elke variant heeft zijn eigen unieke kenmerken.

Emaille pins

Hard emaille pins worden gemaakt met synthetisch materiaal. Het heeft een luxe uitstraling en behoudt zijn kleur levenslang. Bij pins van zacht emaille ontstaat er iets meer reliëf, doordat het emaille iets dieper in de pin ligt. Hierdoor zijn 3D effecten mogelijk.

Cloisonné pins

U kunt ook kiezen voor de eeuwenoude cloisonné techniek. Met deze techniek wordt geplet draad in bepaalde motieven op een metalen ondergrond aangebracht. Het voelt aan als glas en behoudt zijn kleur levenslang. Vandaar dat een cloisonné pin eerder wordt gezien als een sieraad dan een promotieartikel.

Gegoten pins

Gegoten pins zijn de perfecte optie voor het maken van 3D pins. Door middel van een vloeibaar mengsel wordt het in de gewenste vorm gegoten. Het is ook de enige pin die volledig uit metaal wordt gemaakt.

Reliëf pins

In een reliëf pin worden geen verschillende kleuren gebruikt. Het bevat alleen een metaalkleur. De pin wordt gepolijst, waardoor de toplaag lichter van kleur wordt. Dit type pin wordt vaak gebruikt voor evenementen en logo’s.

Bedrukte pins

Bedrukte pins zijn geschikt voor logo’s of afbeeldingen met kleurenverloop en schaduweffecten. Dit is uw pin als u meer details wilt. Het is daarnaast een voordelige optie wanneer u een grote afname nodig heeft.

Uniek Maatwerk Door Ongeëvenaarde Kennis

Wanneer u een pin van Vianen Trading in uw handen heeft, voelt u direct de expertise. Dit komt mede doordat we ons volledig focussen op slechts een paar promotionele artikelen, waaronder pins, buttons en emblemen.

De meeste bedrijven die handelen in promotionele artikelen, bieden tientallen soorten producten aan zoals tassen, mokken, of powerbanks. Producten waar wij ver van weg blijven. Deze bedrijven zien producten zoals pins als een bijproduct, niet als een hoofdproduct.

Door onze duidelijke focus bieden we als specialist een ongeëvenaarde expertise, ook op het gebied van pins. Met onze specifieke kennis weten we niet alleen precies welke pins de beste kwaliteit bieden, maar ook welke pins het beste bij u passen.

Stuk voor stuk met de hand verpakt

Pins zijn kostbaar en verdienen de grootste zorg, zodat ze in perfecte staat bij u aankomen. De pins worden daarom stuk voor stuk met de hand verpakt in plastic of papier.

De papieren verpakkingen worden steeds vaker aangevraagd en zijn een milieuvriendelijke manier van verpakken. Het is ook de handigste optie als u de pins nog verder wilt verwerken. Plastic verpakkingen zijn echter ook nog steeds mateloos populair aangezien ze sterker zijn dan papier.

Welke optie u ook kiest, u hoeft zich geen zorgen meer te maken over beschadigingen of krassen.

Slimme logistiek zorgt voor betrouwbare bezorging

Het op tijd bezorgen van de pins is van essentieel belang. Dankzij onze uitgebreide productiefaciliteiten in zowel Europa als Azië, is een snelle levering altijd gegarandeerd.

De meeste pin aanbieders zijn volledig afhankelijk van China. Deze tactiek volgen wij niet, waardoor onze logistiek een stuk flexibeler is. Zelfs logistieke uitdagingen zoals Chinees nieuwjaar en carnaval hebben bij ons geen invloed op de levertijd.

Is er een logistiek probleem in Europa, dan verhogen we de productie in China. Zijn er in China uitdagingen? Dan zijn onze Europese fabrieken aan de beurt.

Groene pins worden veilig gemaakt

We controleren continu de kwaliteit in meerdere fabrieken, zodat u altijd de beste pins in handen krijgt. Naast de kwaliteit van de pin kijken we ook naar de kwaliteit van de omgeving. Zo vindt u hier:

 • Géén kinderarbeid
 • Veilige werkomstandigheden (handschoenen voor werknemers)
 • Goede arbeidsomstandigheden voor de regio
 • Mogelijkheden tot plasticloos laten verpakken van producten
 • Milieuvriendelijke verzending (vaak met de trein)
 • BPA-vrije producten
 • Hergebruikte dozen

Al onze producten zijn duurzaam en ecologisch verantwoord geproduceerd. Voor pins en andere producten is het ook mogelijk om testrapporten aan te vragen.