Laagste prijs
Snel geleverd
Spoedlevering
Gratis drukproef
Op maat gemaakt

Speldjes maken met eigen ontwerp

Speldjes maken voor een bijzondere gelegenheid is extra leuk als dit ook nog eens helemaal uniek is. Vianen Trading levert geen standaard product maar zet zich in voor absoluut maatwerk. Dat is wat een jubilaris die 25 jaar bij de zaak is immers verdient. Bestaat de carnavalsvereniging 11 jaar? Dan wil je dat niet zomaar laten passeren. Speldjes maken om te onderstrepen dat je samen als club een mijlpaal hebt bereikt, dat is een gouden randje om wat je gemeen hebt. Het onderstreept je identiteit en straalt uit waar je voor staat. Wij helpen je graag om dit te maken.

Speldjes maken waarvan je zeker bent

We kunnen ons voorstellen dat het laten maken van een speciaal speldje niet iets alledaags voor je is. Daarom sturen we vooraf altijd een werktekening zodat je precies weet wat wij in productie nemen. Zo voorkomen we dat je achteraf met een product zit dat net niet aan je wensen voldoet. Indien je nog wat extra indrukken wilt opdoen, is het voor ons geen moeite om wat voorbeelden van ons werk op te sturen. Dan kan je zelf het materiaal ervaren, op de hand wegen, en kijken hoe de details zijn afgewerkt. Tenslotte verzenden we het eindproduct op verzoek discreet. Zo komt een jubilaris er niet achter dat er iets speciaals op hem of haar wacht.

Speldjes maken en snelle verzending

Vianen Trading faciliteert graag het vervaardigen van een totaal uniek product. Je kan je eigen ontwerp insturen en een speldjes laten maken die helemaal passen bij jouw wensen. Wij leveren de goedkoopste promotionele artikelen in heel Nederland en België. Daarbij doen we ook niet aan massaproductie. Wil je een speldje laten maken die van hoge kwaliteit is en snel afgeleverd worden? Stuur dan vandaag nog je ontwerp naar info@vianenonline.nl of neem contact op met onze verkoopafdeling via 0348-407089 voor hoe je het moet aanvliegen. We hebben alle vormen en formaten in huis en we kunnen in principe zonder limiet jouw ontwerp blijven leveren. Zo kunnen we zorgen dat een broche steeds hetzelfde uiterlijk heeft, ook als de jaren verstrijken.

Titel

Go to Top