Medailles met eigen ontwerp laten maken

Vier de overwinning van een bijzondere prestatie. Denk aan een sportwedstrijd, evenement, of een huldiging voor verdiensten uit het verleden.

Laat nu custom medailles maken voor originele onderscheidingen.

Vianen produceert sterke medailles tegen de laagste prijs. Door onze volledige focus op 6 productsoorten, hebben we de expertise om de beste medailles te laten maken. We produceren onze medailles op een eigen machine, die volledig is afgesteld op dit product. Een gouden zet, voor kwaliteitsimpulsen en lage prijzen.

Vraag nu uw gratis offerte aan. Levertijden starten al vanaf 5 werkdagen

Voordelen Vianen Trading Medailles

 • Laagste prijsgarantie in Nederland en België
 • Ongeëvenaarde kennis | Focus op 6 producten
 • Afname vanaf 50 stuks
 • Levertijd: vanaf 5 werkdagen
 • Specialist sinds 2003

Een tastbaar symbool verdient topkwaliteit

Degelijke medailles zijn onze gouden standaard. De 5 soorten metalen medailles hebben een standaard dikte van 2,5 mm. Dit is niet iets dat u snel bij anderen terugziet. De luxe medailles gaan nog een stap verder en zijn helemaal op maat te bestellen, zowel qua vorm als dikte.

Al onze medailles voelen altijd zwaar aan, wat in dit geval een groot voordeel is. Zware medailles worden geassocieerd met een hoge kwaliteit. Ondanks de degelijkheid blijven onze medailles zeer betaalbaar.

Het erepodium van Vianen

1. Luxe Medaille

De luxe medailles worden gemaakt van gegoten metaal met emaille vulling. Dit zorgt voor een extra luxe afwerking, waardoor iedereen ook direct ziet dat het van hoge kwaliteit is.

Medailles zijn in alle gewenste vormen en maten te bestellen, zoals bijvoorbeeld in de vorm van uw logo. U wordt niet beperkt door alleen een paar verschillende vormen zoals een cirkel of zeshoek. Ook het lint is volledig op maat te maken, al hebben we uiteraard ook verschillende mooie voorbeelden die perfect te combineren zijn met uw ontwerp.

Dit is onze meest luxueuze optie. En het wordt voor de volle 100% voor u op maat gemaakt.

2. Metalen medaille

De kwalitatief hoogwaardige metalen medailles zijn volledig gemaakt van metaal, wat ze nog betaalbaarder maakt. Door de snellere productietijd, zijn ze al leverbaar vanaf 5 werkdagen.

De medaille is te maken met een full colour logo of ontwerp. Verder heeft u keuzes uit een matte, glanzende of 3D bedrukking. Ook voor deze medaille hebben we verschillende mooie linten voor u om uit te kiezen, maar het is ook mogelijk om het volledig op maat te laten maken.

De metalen medailles zijn te bestellen in de volgende modellen: Ø50 mm, achthoek, Ø70 mm, 60×60 mm, en 80×45 mm.

Onze logistieke overwinning

Lockdowns, problemen bij vaarroutes, en regionale grote feesten. Het zijn enkele voorbeelden die zorgen voor flinke logistieke uitdagingen. Niemand kan alle uitdagingen te slim af zijn, maar met onze oplossing komen wee aardig in de buurt.

Met meerdere fabrieken in zowel Europa als Azië zijn we niet afhankelijk van maar 1 regio. Dit in tegenstelling tot de meeste aanbieders van promotionele artikelen, die vaak alleen een fabriek in China hebben.

Tijdens grote nationale feesten zoals Chinees nieuwjaar en grote sportevenementen zoeken wij een flexibele oplossing. Is het Chinees nieuwjaar? Dan voeren wij de productie op in onze Europese fabrieken.

Een groene medaille is net zo bijzonder als goud

Het is goed om verder te kijken dan naar alleen de kwaliteit en levertijd van een medaille. We pretenderen niet het duurzaamste bedrijf te zijn. Wel willen we duidelijk maken dat ook wij iedere dag proberen om meer groene prestaties te leveren.

Dit doen we door met simpele en soms iets grotere ingrepen te kijken naar het milieu, de afnemen, én naar onze collega’s.

Bij de Europese en Aziatische fabrieken van Vianen Trading vindt u:

 • Géén kinderarbeid
 • Veilige werkomstandigheden (zoals handschoenen voor werknemers)
 • Goede regionale arbeidsomstandigheden
 • Mogelijkheden tot plasticloos laten verpakken van producten
 • Milieuvriendelijke verzendingen (vaak met de trein)
 • BPA-vrije producten
 • Hergebruikte dozen voor logistieke doeleinden

Al onze medailles zijn duurzaam en ecologisch verantwoord geproduceerd. Het is mogelijk om testrapporten aan te vragen voor zowel metalen als luxe medailles.

Met spoed goedkope medailles bestellen

Met spoed professionele medailles nodig voor uw evenement? De meeste medailles worden binnen 5 werkdagen geleverd. Wilt u ook medailles laten maken en bent u benieuwd hoe snel we dit bij u kunnen bezorgen?

Bel dan naar +31(0)348 – 407089 voor meer informatie. Onze specialisten vertellen u precies wat er binnen enkele dagen mogelijk is.