Online specialist in 6 promotionele artikelen

Hello World (sinds 2003)

Vianen Trading is opgericht in het pre-internet tijdperk (2003) door Dennis Vianen. Internet bestond toen uiteraard wel, maar de meeste promotionele artikelen werden nog steeds gekocht bij reclamebureaus.

Via onze website wilden we hier verandering in brengen. Sindsdien focussen we ons online op buttons, pins, emblemen, sleutelhangers, medailles en magneten.

Zie uw ontwerp tot leven komen

Een belangrijk onderdeel van ons proces is het verwezenlijken van ideeën. U levert een design, wij maken er promotionele artikelen van. Eigenlijk bestaat Vianen Trading voor 99% uit maatwerk.

Dit is iets wat ons trots maakt, aangezien we niet alleen helemaal van A tot Z een product realiseren. Het begint namelijk allemaal met uw eigen idee. Door een goede en transparante partnership maken we uw artikelen samen tot een topproduct.

Eén kans om echt goed op te vallen

Bij promotionele artikelen wordt er vaak vooral gelet op twee factoren, namelijk prijs en levertijd. Dit is zonde, aangezien de kwaliteit eigenlijk voorop moet staan.

Het is maar 1 keer per jaar carnaval. Een WK voetbal is maar eens per 4 jaar. En de tienduizenden euro’s voor marketingdoeleinden? Die moeten ook worden terugverdiend. U heeft dus één kans om met uw nieuwe artikelen op te vallen. Wij helpen daarbij door de beste kwaliteit aan te bieden in de markt van promotionele artikelen.

Focus op kwaliteit resulteert in de laagste prijs

Door onze focus op 6 hoofdproducten weten we daarvoor alle ins en outs op het gebied van het product, het productieproces en het verzendproces.

De productietechnieken worden daarnaast steeds beter. Daarom hebben wij ervoor gekozen om voor iedere productcategorie een eigen machine af te stellen. Dit zorgt voor een veel hogere kwaliteit, maar ook een relatief snelle productie, zodat we ook op het gebied van prijs concurreren.

Aanspreekpunt voor consumenten, multinationals, en alles ertussenin

Aanvragen en samenwerkingen komen overal vandaan. Van carnavalsverenigingen en clubs, tot aan grote multinationals en overheidsinstanties.

Met een afname vanaf 25 of 50 stuks (afhankelijk per product) zijn we voor iedereen toegankelijk. En naast kleinere bestellingen passeren ook tienduizenden pins, emblemen of buttons voor evenementen en pretparken hier met regelmaat de revue.

Flexibel in productvariaties, leveringen en levertijden

Per productcategorie bieden we verschillende varianten aan. En het budget verschilt per product, zodat er altijd een artikel is dat perfect bij uw situatie past.

Het onderdeel levertijd is en blijft natuurlijk nog steeds belangrijk. Aanvragen komen vaak relatief kort voor de deadline binnen, waardoor een snelle levertijd een vereiste is.

Bij Vianen Trading worden de meeste producten binnen 1 tot 3 weken geleverd. Voor sommige artikelen geldt er zelfs een levertijd van enkele dagen.

Dit maakt ons voor enkele producten, zoals rubberen sleutelhangers, de snelste leverancier.

Onze specialisten denken ook mee om uitdagende vraagstukken op te lossen. Heeft u bijvoorbeeld op korte termijn luxe pins nodig, maar valt uw vraag buiten de normale levertijden? Dan hebben we 3 mogelijkheden om dit voor u op te lossen:

Twee producten leveren

Een eerste oplossing is door eerst een ander artikel te leveren met een kortere productie- en levertijd. Kort daarna wordt dan het tweede artikel verstuurd.

Deelleveringen

We lossen de uitdaging op met deelleveringen. In dit geval bestaat uw levering uit 2 of 3 delen, waarbij de eerste al voor de normale levertijd valt.

Spoedaanvragen

In veel gevallen lukt het ons om spoedaanvragen te bewerkstelligen. Heeft u ook een spoedje? Bel dan direct onze specialisten voor meer informatie over onze mogelijkheden.

We promoten groene artikelen

De markt voor promotionele artikelen vereist een steeds groenere aanpak. Met simpele en grote ingrepen maken we ons product steeds duurzamer, maar zorgen we ook voor goede en veilige omstandigheden voor onze collega’s.

Zo vindt u bij ons in Nederland én bij onze fabrieken in Europa en Azië:

  • Géén kinderarbeid
  • Veilige werkomstandigheden (zoals handschoenen voor werknemers)
  • Goede arbeidsomstandigheden voor de regio
  • Mogelijkheden tot plasticloos laten verpakken van producten
  • Milieuvriendelijke verzendingen (vaak met de trein)
  • BPA-vrije producten
  • Hergebruikte dozen voor logistieke doeleinden

Al onze producten zijn duurzaam en ecologisch verantwoord geproduceerd. Het is dan ook mogelijk om testrapporten aan te vragen voor al onze op maat gemaakte artikelen.