Over Vianen Trading

Specialist in buttons, pins, sleutelhangers en emblemen

Vianen Trading, opgericht door Dennis Vianen, is als jong bedrijf in ruim vijftien jaar uitgegroeid tot dé specialist in promotionele artikelen. Wij maken buttons, sleutelhangers, pins en emblemen waarin uw eigen ontwerp een grote rol speelt.

Zelf buttons, pins, emblemen, sleutelhangers of caps ontwerpen is een fluitje van een cent. In overzichtelijke schema’s staan de prijsindicaties van formaten en aantallen. Makkelijk en duidelijk. Artwork levert u zelf aan, bij voorkeur in hoge resolutie JPEG of Illustrator – Vector bestand. Wij kunnen in principe met alles uit de voeten.

Vraag gratis een scherpe offerte aan via e-mail of vul het aanvraagformulier in.

Oog voor het milieu

De promotionele artikelen maken wij op een milieuvriendelijke manier. De kunststof onderdelen zijn van gerecycled materiaal en kunnen opnieuw gerecycled worden. Het papier waarmee we werken heeft het FSC-keurmerk.

Kwaliteit, laagste prijs, snelle levertijd

Vianen Trading is de specialist in promotionele artikelen. Door onze uitgebreide kennis van onder andere buttons, sleutelhangers, pins en emblemen leveren wij onze artikelen met succes aan particulieren, sportclubs, verenigingen en bedrijven. We onderscheiden ons met hoogstaande kwaliteit, de laagste prijs en snelle levertijden. Nadat u besteld heeft leveren wij zo snel als het specifieke artikel toestaat. Sneller een artikel nodig? Neem contact op, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Bedrijfsgegevens

Vianen Trading B.V. (postadres)
Postbus 457
3440 AL Woerden

Vianen Trading B.V. (bezoekadres)
Botnische Golf 9A
3446 CN Woerden

Telefoon: +31 (0)348 407089
Email: info@vianenonline.nl

BIC: ANBANL2A
IBAN: NL15 RABO 0118949527
KvK: 30191027
BTW: NL8176.25.999.B01